CLICK HERE

Friday, 30 December 2011

Jgn

Jangan Sentuh Hati Saya
"Hati sy terlalu lembut"




sekadar luahan...

"Air mata adalah satu-satunya cara melepaskan beban. Mengalirnya air mata adalah cara untuk mengungkapkan kesedihan, ketidaksenangan, pengaduan, kekecewaan, cinta, kebencian, kerinduan, kesendirian, kebahagian dan segala macam rasa yang ada dalam dirinya..

Thursday, 29 December 2011

Happy Birthday Uty

Hari ni birthday dak kelas sy.Name dia Afiza...org taiping gak.hihi,tp ktorg panggil dia Uty je. seumur hidup sy,xpernah lg main calit2 krim kek kat muka.ni first time rasanye.hihi.so,abadikan kenangan arini ke dlm blogku,hihi.
Birthday Cake
Mesti ade je ktorg berdua...hihi
Sai,Aniz,Zana,Dina-sblm memulakan suprise
Dataran Siswazah- Zana,Aniz,Uty,Dia,Sai,Tirah
Uty terharu...hihi

Sesi calit-mencalit


After nyanyi lagu birthday utk Uty-26
Dyamyra Ixora with Hasni Falena

Aniz Khory


T-rah,Dyamyra,Wirdatul,Aniz,Hasni,Adina,Sazana

We and we again
Best Friend

Wirdatul,T-rah,Dyamyra,Aniz,Juju Kasih Umairah

Birthday Girl...girl???hihi

Penat sudah bergelak ketawa

Mari mkn kek ini

Finally...Tirah kena gak.hihi

SWEET MOMENT WITH THEM...Will miss this moment...Touching2...
UTHM,JOHOR.
-MALAYSIA-

Active my FB

Wednesday, 28 December 2011

Selamat Sampai Johor

Alhamdulillah.sampai JOhor...x sangka hampir 4 hari bercuti.kejap je rasa.erm,esok ade kelas n test plak.Good Luck ye.

Apapun,sempat lg celebrate birthday member Poly dulu...Awatif@Ateh... Skrg sambung degree same2 kat UTHM,tp dia still amik civil engineering, Sorry lmbt celebrate coz blk kg aritu.

ATEH-25 DISEMBER 2011-24THN







Monday, 26 December 2011

Baju bengkel UTHM

Baju bengkel PSAS

Tetiba jumpa lak pic2 masa study kat PSAS dulu.
Diploma in Civil Engineering, Polytechnic of Sultan Azlan Shah, Behrang Perak.
(July 2005-Jan 2008)
candid by Hanis...TQ
b4 wat keje ukur
curi tulang time wat ukur...hihi,sempat mkn nasi lemak plak tu
kwn2 lab
with Nadiah-rakan sblh meja(dlm kelas la).hihi


Really miss my PSAS fren.






Sunday, 25 December 2011

Andai itu takdirnye...

wah2,mcm tajuk novel je rasanya entry ni.
tp skrg bukan nak berkarya.tapI just nak............................................................................................................................................................................................................................................................................................................suddenly, im lazy to story anything here, TQ.

Saturday, 24 December 2011

Allah tak kan uji kalo x mampu

Byk btol dugaan sejak 2 menjak ni. Apapun,tabahkan la hati tu ye. Jgn stress2, Allah xkan ujia kalo x mampu. Hihi. 
Duk umah ni,isi masa lapang bersama kakak wat coklat lak. Ktorg mmg suke mkn coklat ni. So,skrg bljr wat sendiri lak.

ni la hasilnye...belasah je la.hihi.

Friday, 23 December 2011

Finish my animation


minta maaf sbb x dpt nak hasilkan yg terbaik.ni je yg mampu sy wat.

video

Wednesday, 21 December 2011

Pimple

Jerawat...jerawat...jerawat...

Kerjaku Sebagai Setiausaha

Erm,Alhamdulillah...kelas pagi ni batal. hihi.
Tapi...ade lak keje lain yg nak kena wat. Nape la sy lupa yg sy ni s/u kelas. Lumrah la tu kan. Hihi.
Tgh bz2 nak siapkan tutorial n study elektrik, kena lak wat surat klaim ke PA. Lama dh x wat keje s/u ni. Pening2. Tlg sy... Sabar2 ye. Maybe ni yg last. Chayok2.

Alhamdulillah,siap pun keje.

Tuesday, 20 December 2011

Siapkan keje tertangguh.

Alhamdulillah present PSM dah settle,just nak repair sikit2. Thanks pd panel penilai coz sudi luluskan kami berempat.hihi. Syukur pd Allah. Skrg nak settlekan saki baki keje yg tertinggal. Almaklumlah,dah minggu terakhir kualiah ni. Minggu 14.

1.Tutorial Elektrik
2.Projek Animasi Elektrik
3.Study elektrik utk test 2
4.Projek A++
5.Projek Keusahawanan
6.Repair cover report Bimbingan dan kaunseling
7.Touch up report PSM

Esok ade kelas keusahawanan,elektrik dan malamnye ade taklimat penjilidan thesis. Wah,padatnye...Apepun,semoga dipermudahkan. Amin.

Tak lupa juga kepada roomate sy yg blom present tu, Good luck ye. Thanks byk membantu sblm ni.

Monday, 19 December 2011

Test 2 Elektrik

Perhatian kepada semua pelajar Teknologi Elektrik

Maklumat tentang ujian 2-Teknologi Elektrik
Tarikh:22-12-2011 (khamis)
Masa: 2.00 - 3.30 Ptg
Tempat: Dewan peperiksaan
Maklumat soalan yang masuk:
Bab 3(1 soalan-wajib jawab)
Bab 4&5( 3 soalan jawab 2)

Soalan adalah mudah :)
Good luck

Hari Presentation PSM

Hari ni tibalah masa yg dinanti2kan iaitu Seminar PSM @ lebih sinonim ngan VIVA.hihi.
Sebelum present,jumpa la supervisor yg byk guide b4 ni, hihi.Ni la lectrer sy. En.Jamil.


terima kasih encik,byk bg tunjuk ajar.segala jasa baik encik,sy xkan lupa. semoga encik akan terus success dlm menjadi seorang pensyarah dan juga ngan bisnes encik.maafkan segala kesalahan sy. sy budak baru belajar.hihi.


present kotrg ni delay sampai 2 jam.tggu panel lambat coz tersangkut kat jalan.so,berpicturer2 la dulu.
sporting je kakak2 ni. kat sini sy paling muda. auww.hihi.

eh,ikut susunan present...kak ju first,kak fina kedua,kak uty ke3 n sy yg bongsu last sekali.

hihi,ni ade la sikit pic time ngah present.gelap sikit la,pakai camera hp je kan. ok la kan. ade gak kenangan.

gelabah je

thanks

Ada gak.

From Adina


From Juju n Tirah

Juju

Tirah
 Terima kasih sgt2...dak2 umah semngat wat kad cantik2 ni.sorry la,sy xsempat nak watkan kat korg.

Sunday, 18 December 2011

Baju Kurung Hijau

Thanks to my mom n sis,coz belikan baju kurung ni.cantik...i like.hihi.
Pinjam tudung mak jap,nak g kenduri.
Kusut je muka ni...baru pas present PSM...balik umah tenangkan fikiran jap.jerawat naik time ni.kusam je.

PENGHARGAAN

Tahniah kepada Cik Aniza kerana x pergi kelas ganti Tekno Elektrik arini. 
Silalah siapkan keje2 anda.



mode:sedih sgt t'paksa ponteng kelas

Saturday, 17 December 2011

TIDUR

(SEGMEN ILMU) PERSEDIAAN SEBELUM TIDUR
Diriwayatkan daripada Abdullah bin Zaid al-Ansari r.a bahawa dia pernah melihat Nabi Muhammad SAW berbaring terlentang di dalam masjid, meletakkan sebelah kakinya pada sebelah kakinya yang lain. Riwayat: (al-Bukhari)

Huraian Hadith:
Sekiranya hendak tidur kita disarankan mengikut sunah Rasulullah SAW. Dalam suatu riwayat menerangkan: "Daripada 'Aisyah r.a katanya: "Nabi SAW apabila berbaring di tempat tidurnya pada setiap malam, baginda mengangkat kedua tangannya (seperti berdoa), lalu meniup dan membaca surah al-Ikhlas, surah al-Falaq, surah an-Nas, kemudian baginda menyapukan tangannya itu ke seluruh badan yang dimulai dari kepalanya dan mukanya dan bahagian depan daripada badannya, Baginda melakukannya sebanyak tiga kali. (at-Tirmizi) Selain itu sebelum tidur baginda menunaikan sembahyang witir kerana Nabi SAW juga telah mengingatkan umatnya bahawa syaitan sering mengganggu manusia ketika tidur. Oleh itu kita dianjurkan supaya mengamalkan solat witir setiap kali sebelum tidur. Ketika baginda terbangun daripada tidur di tengah malam pula, baginda akan membasuh muka dan kedua belah tangan sebelum baginda tidur semula. Berkenaan dengan cara tidur pula, Rasulullah SAW selain daripada tidur miring ke sebelah kanan, baginda juga pernah tidur terlentang dengan cara meletakkan satu kaki di atas yang lain sebagaimana maksud hadis di atas.

Thursday, 15 December 2011